please wait, site is loading

Test

Gnocchi cu sos de rosii

Gnocchi cu sos de rosii

Posted on: 12/05/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Gnocchi cu sos de rosii

Pentru astazi am pregatit o retzeta de Gnocchi, asa zisele “cocoloase” in traducere libera din Italiana.
* Ca o mica paranteza Gnocchi se pronunta (Niocchi), este bine de stiut pentru a va putea chema mai usor familia la masa :-))
Va voi prezenta retzeta simpla, cea cu cartofi deoarece este cea mai buna si la indemana oricui. Este atat de simpla aceasta retzeta incat nu aveti nevoie decat de: cartofi piure, faina, ou(inlocuitor 2 linguri de faina de soia si doua de apa), condimente si nimic mai mult.

Gnocchi cu sos de rosii

Ingrediente gnocchi:
5 cartofi medii
1 “ou” = 2 linguri de faina de soia + 2 de apa
Faina alba  100-200 gr in fct de cat de uscati sunt cartofii
Sare de mare – dupa gust
Coriandru 2 gr
Piper 2 gr
(more…)

read more

Pe aripi de fluture

Posted on: 10/05/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Pe aripi de fluture

 
Pe aripi de fluture este o serie care ne releva detalii uimitoare ale aripilor de fluture, detalii greu de observat in zborul acestora sau in scurta perioada a sederii lor.
 
Mai multe despre fluturi:
 
“Fluturele este o insectă din ordinul Lepidoptera. Scopul termenului depinde de cât de extins este conceptul de fluture. Ca și toate Lepidopterele, fluturii sunt de remarcat pentru ciclul lor de viață neobișnuit, cu un stadiu larvar de omidă, un stadiu inactiv de pupă și o metamorfoză spectaculoasă într-o formă familiară de adult cu aripi colorate. Deoarece cele mai multe specii zboară ziua, atrag de regulă atenția. Diversele modele formate pe aripile colorate și zborul lor extravagant și grațios au făcut ca observarea fluturilor să devină un hobby popular.
 
Fluturii aparțin arborelui evoluționist al moliilor. Originea lor a fost stabilită în perioada cretacică, care s-a încheiat în urmă cu 65 de milioane de ani. Din păcate, există o arhivă foarte limitată de fosile. Cea mai veche fosilă este a unui posibil fluture skipper, nedenumit, din perioada paleocenului superior (cu circa 57 de milioane de ani în urmă), din Fur, Danemarca. Unul dintre cele mai frumos conservate exemplare este un Riodininae (Voltinia dramba) din urmă cu 25 de milioane de ani, găsit într-un chihlimbar din Republica Dominicană.
 
Fluturii sunt distribuiți în prezent în toată lumea, cu excepția regiunilor foarte calde și aride. A fost estimat un număr de 17,500 de specii de fluturi (Papilionoidea) dintr-un număr de 180,000 de specii de Lepidoptera.
 
Fluturii se clasifică în fluturi adevărați (superfamilia Papilionoidea), fluturi hesperiide (superfamilia Hesperioidea, engleză skipper), și fluturi-molii (superfamilia Hedyloidea).” sursa http://ro.wikipedia.org/wiki/Fluture
 
NV060218
 
NV060216
 
NV060149 (more…)

read more

Tarta cu spanac

Posted on: 09/05/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tarta cu spanac

 
Tarta cu spanac
 
Ingrediente aluat:
Faina alba de patiserie, deci “000” 350 gr
Apa calda 125 ml
Ulei de rapita (sau de floarea soarelui) 120 ml
Sare 1/2 lingurita
Praf de copt 10 gr
 
NV090855
 
Mod de preparare aluat: (more…)

read more

Fotografie comerciala de produs

Posted on: 08/05/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments
Fotografie comerciala de produs

Fotografie comerciala de produs

Fotografie comerciala de produs 

Buna dragii mei, viitori clienti! Daca ati ajuns aici inseamna ca sunteti in cautarea unui fotograf specializat in fotografia comerciala de produs si de reclama.

Fotografia comerciala de produs si de reclama nu inseamna doar poze si atat, ci este modul vostru de a va promova si vinde produsele. Daca ai un magazin online, atunci stii ca vei vinde cu ajutorul fotografiilor care joaca un rol esential in decizia finala de cumparare. 63% dintre utilizatorii care achizitioneaza constant produse online, considera ca imaginile de calitate conteaza mai mult decat descrierea produsului. 

Fotografiile de produs de calitate te ajuta sa castigi increderea clientilor tai, le demonstrezi ca esti un profesionist si pui accent pe calitate. De aceea, este foarte important cu cine vei realiza aceste fotografii de produs si de reclama.

Nu trebuie sa cautati cel mai bun fotograf de produs si de reclama, trebuie sa-l cautati pe cel mai potrivit si pe acela care, efectiv, sa se indragosteasca de produsele voastre pentru a le putea pune in cea mai potrivita lumina. Credeti-ma, va rog, acela care nu simte nimic pentru produsele voastre, garantat nu este fotograful potrivit pentru sedinta foto. 

In acest domeniu respectiv fotografie de produs si de reclama pot sa acopar orice segment:

* Product photography – fotografie de produs (obiect)

*  Drink and Food Photography – fotografie mancare si bauturi

* Advertising Photography – fotografie de reclama

* Cover Album – coperti  albume

* Still Life Photography & Special Effects – natura statica si efecte speciale

Pentru a va face o idee despre munca mea,in domeniul fotografiei de produs si de reclama va invit sa descoperiti portofoliul meu complet  AICI

Pentru o oferta personalizata sau discutii preliminare sedintei foto nu ezitati sa ma contactati folosind formularul de contact: http://narcisvirgiliu.ro/contact/ sau la tel.: 0722 248 321

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

 

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

 

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

 

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

 

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

Commercial & Advertising © Photography by Narcis Virgiliu

(more…)

read more

Prajitura Basbousa

Posted on: 02/05/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Prajitura Basbousa
 
Daca-i weekend zic sa fie unul dulce, cu Basbousa, o prajitura specifica tarilor din orientul mijlociu, foarte bine insiropata, extrem de simplu de pregatit si foarte gustoasa.
 
prajitura basbousa
 
Ingrediente prajitura:
 
Gris de grau 500 gr
Fulgi de nuca de cocos 200 gr (more…)

read more

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Posted on: 30/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Fotograf Nunta Bucuresti

Buna dragii mei, viitori miri! Daca ati ajuns aici inseamna ca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta pentru fericitul vostru eveniment si mai inseamna ca doriti sa scapati de emotiile in plus pe care vi le poate oferi un fotograf de nunta lipsit de experienta.


Fotografia de nunta nu inseamna doar imagini, ci este povestea voastra, din cea mai fericita zi. De aceea, este foarte important cine va spune acea poveste. Nu trebuie sa cautati cel mai bun fotograf de nunta, trebuie sa-l cautati pe cel mai potrivit. Fotograful potrivit este fotograful care va intelege povestea voastra, intelege ce asteptari aveti de la sedintele foto, stie sa va surprinda in cele mai potrivite situatii. Este important sa stiti ce vreti de la un fotograf de nunta, de aceea ar fi bine sa va ganditi dinainte ce anume vreti. Oricum, un fotograf profesionist va sti sa puna intrebarile potrivite astfel incat sa obtina toate informatiile de care are nevoie.
Pentru a va face o idee despre munca mea, va invit sa descoperiti portofoliul meu AICI si pentru ca in  site este o selectie restransa de fotografii, va invit sa ne cunoastem, sa povestim si sa vedeti albume complete.

Pentru fotografia de nunta, in oferta mea exista 3 pachete: minim, standard, plus.

Pachetul “standard” este pachetul de baza, acesta include:
– prezenta mea in ziua nuntii de la inceputul pregatirilor, pana la finalul petrecerii,
– editarea fotografiilor,
– predarea fotografiilor pe DVD-uri personalizate
– un album foto de 20 file cu coperta din piele ecologica

In detaliu, inseamna ca va veti bucura de prezenta mea la cununia civila, pregatirile din ziua nuntii, cununia religioasa, o sedinta foto in ziua nuntii intr-o locatie aleasa de comun acord si petrecerea de la restaurant.

Celelalte doua pachete, respectiv, “minim” si “plus” se incadreaza de cele mai multe ori la categoria oferte personalizate. Consider si sustin ca fiecare eveniment este unic de aceea va rog, ca pentru o oferta de pret cat mai corecta, sa ma contactati si sa-mi spuneti in detaliu ceea ce va doriti de la fotograful vostru de nunta!

Mai multe imagini aici

Pentru o oferta personalizata sau discutii preliminare evenimentului vostru nu ezitati sa ma contactati folosind formularul de contact: http://narcisvirgiliu.ro/contact/ sau la tel.: 0722 248 321

Va multumesc!

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

Fotograf Nunta Bucuresti | Narcis Virgiliu Fotograf Profesionist

(more…)

read more

Lapte de Nuca de Cocos

Posted on: 29/04/2015 by Narcis Virgiliu | 2 Comments

Reteta Lapte de Nuca de Cocos

 
Ingrediente:
 
Nuca de cocos 1 bucata medie
Apa 1000-1200 ml in functie de marimea nucii sau cat de gras va doriti laptele.
 
Lapte de nuca de cocos
 
Mod de preparare lapte de nuca de cocos: (more…)

read more

Roti Dintate

Posted on: 28/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Roti Dintate Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8
 
Roti dintate
 
Roti dintate
 
Roti dintate
 
(more…)

read more

Imagini de la Protestul “Vrem un oras pentru oameni”

Posted on: 26/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Imagini de la Protestul “Vrem un oras pentru oameni”
 
Cateva imagini de astazi 25 aprilie 2015 de la Protestul “Vrem un oras pentru oameni”. Sunt voci care spun ca am fost in jur de 6000, la stiri am auzit 8000 si daca asta-i adevarul inseamna ca fata de protestul de anul trecut ne-am triplat.
 
Imagini de la Protestul "Vrem un oras pentru oameni"
 
NV250126
 
Imagini de la Protestul "Vrem un oras pentru oameni"
 
(more…)

read more

Tarta de dovleac cu dulceata de caise

Posted on: 24/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tarta de dovleac cu dulceata de caise
 
Buna popor vesel si frumos!
 
No, am primit “cadou” un dovleac placintar, un dovleac foarte frumos, potrivit ca marime, rotund si asemanator cu dovleacul din poveste. Un cadou fix ca nuca-n perete pentru ca never, ever, nu mi-a placut placinta de dovleac dar ce sa faci cadoul este cadou. Si am stat si m-am gandit, si m-am tot gandit cum sa fac ceva dulce din acest dovleac frumos cazut din basme si sa-mi placa in sfarsit intr-un produs de patiserie. Si bineinteles ca am gasit solutia, o aveti mai jos.
 
Despre aceasta reteta de tarta am deja un feedback pentru ca am vrut sa vad si alte pareri, am facut mai multe, vreo 3 ieri si acum o fac pe a 4-a :-), pe o scara de 1-10 toti cei care au gustat-o i-au dat 10 (si nu din politete) :-)) Dragii mei degustatori, ma bucur foarte mult pentru papilele voastre gustative!
 
Tarta de dovleac cu dulceatza de caise
 
Reteta Tarta de Dovleac cu Dulceata de Caise
 
Ingrediente aluat: (more…)

read more

Lapte de Soia

Posted on: 21/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Lapte de Soia
 
Lapte de soia

 
Ingrediente:
Soia boabe 250 gr
Apa 1 l
(more…)

read more

Tortillas pentru Taco cu umplutura de soia

Posted on: 19/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tortillas pentru Taco cu umplutura de soia

 
Neatza, popor vesel si frumos! Pentru astazi v-am pregatit retzeta completa pentru Taco. Deci avem 2 retzete intr-una, una pentru lipia acestuia, asa zisa Tortillas si a doua pentru compozitie. Sper sa le gatiti si sa va placa 😉
 
Ingrediente pentru Tortillas:
 
Linte rosie 250 gr.
Apa 200 ml +/- in functie de hidratarea lintei si a fainii de porumb
Ardei gras rosu 2 bucati
Faina de porumb 6 linguri
Usturoi 6 catei
Patrunjel 1 legatura mica
Coriandru 1/2 lingurita
Fenicul 1/2 lingurita
Ulei masline 40 ml
Sare dupa gust
 
Tortillas pentru taco
 
Ingrediente pentru umplutura: (more…)

read more

Protest! Marsul Biciclistilor! Vrem un oras pentru Oameni!

Posted on: 19/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Pe 25 aprilie 2015, de la ora 14.30, la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau, bucureștenii sunt invitați în stradă pentru a cere un #oraspentruoameni
Mars-de-protest-25-aprilie-2015---Scoate-ti-bicla-n-strada
Motivele organizarii adunarii publice:- neaplicarea măsurilor de siguranţă rutieră
– încurajarea transportului motorizat în timp ce oraşul este cea mai poluată capitala europeană
– lipsa unei viziuni a administraţiei oraşului pentru creşterea calităţii vieţii
– menţinerea în funcţii a persoanelor vinovate de pagubele de milioane de euro provocate de recepţia ilegală a pistelor pentru biciclete
– neaplicarea măsurilor de eficientizare a transportului public prin asigurarea de benzi dedicate.Traseul – http://www.bikemap.net/en/route/2918584-vrem-un-oras-pentru-oameni-25-aprilie-2015/

(more…)

read more

Supa lui Hipocrate

Posted on: 08/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Supa lui Hipocrate

 
Supa lui Hipocrate, este o supa extrem de bogata in potasiu inventata de cel mai vestit medic al Greciei antice, preluata si recomandata pacientilor sai de catre Dr. Max Gerson.
Dr. Max Gerson este de parere ca nu poti vindeca organismul daca nu-l supui unei cure de detoxifiere, supa aceasta avand un asemenea rol.
Mai multe detalii gasiti in cartea “Terapia Gerson – Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului a a altor boli grave” scrisa de Charlotte Gerson si Dr. Morton Walker
 
Supa lui Hipocrate
 
Ingrediente: (more…)

read more

Papa Francisc: Nu mâncați miel de Paști

Posted on: 06/04/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

În sfârșit un Papă a spus!! Nu mâncați miel de Paști.
Printre cele mai vechi comunități creștine, mielul a fost reprezentat pe umerii păstorului și simboliza sufletul salvat de Hristos.
Uciderea lui de Paste nu are nici o bază în tradiția creștină, ci mai degrabă își are rădăcinile în Vechiul Testament.
Este un ritual sângeros, în contradicție puternică cu conceptul Învierii, care aduce cu sine reînnoirea de credință și speranță.
Este un ritual ce nu este necesar într-o societate ca a noastră, deja cufundată cu violență și moarte, care servește doar pentru a satisface interesele industriei alimentare.
(Papa Francisc)
Sursa: http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/98629001_NVI5813
 
002_NVI5983
 
003_NVI5950
 
004_NVI5815
(more…)

read more