please wait, site is loading

Blog

Salata Tabouleh cu Hrisca

Posted on: 23/01/2016 by Narcis Virgiliu | 1 Comment

Salata Tabouleh cu Hrisca

 
Ingrediente:
 
Patrunjel 4 legaturi
Rosii 3 bucati mari
Rosii Cherry 10 bucati
Hrisca 200 gr.
Ceapa rosie 3 bucati medii
Sare de himalaya dupa gust
Otet de visine dupa gust (sau puteti s-o acriti cu zeama de la o lamaie combinata cu zeama de la 1/2 portocala)
Ulei de masline presat la rece 40ml
 
Salata Tabouleh cu Hrisca
 
Mod de preparare:
 
1) Tocati foarte marunt patrunjelul cu tot cu codite
2) Hidratati hrisca intre 6 si 12 ore
3) Taiati rosiile cubulete
4) Taiati ceapa foarte marunt
5) Amestecati toate ingredientele si condimentati dupa gust cu sare, otet si ulei de masline
 
Pofta Buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

One Response

  1. […] Salată tabouleh cu hrișcă preparată fără foc  […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − sixteen =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>