please wait, site is loading

Test

Sketch by Narcis Virgiliu

Sketch by Narcis Virgiliu

Posted on: 21/04/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Sketch by Narcis Virgiliu
 
NVI70139
 
NVI002612
 
NVI60286
 
NVI80300
 
NVI80233
 
NVI80247

read more

Salata de vinete cu tahini si rodie

Posted on: 16/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Salata de vinete cu tahini si rodie

 
Salata de vinete cu tahini si rodie
 
Lista ingrediente:
 
Vinete coapte 500gr
Tahini 100ml
Ceapa rosie 1 bucata mica
Lime 1/2
Ulei de masline presat la rece 20ml
Sare de himalaya dupa gust
Rodie 1/2
 
Mod de preparare:
 
1) Coaceti vinetele si lasati-le la scurs
2) Puneti-le intr-un bol de inox, adaugati uleiul si frecati-le bine cu o furculita
3) Este momentul sa puneti tahini continuand sa amestecati bine (chiar daca folositi o furculita de inox vinetele nu se vor inegri deloc, ba chiar din contra tahini si lamaia vor albi vinetele)
4) Dupa ce le-ati frecat bine adaugati sarea si ceapa amestecand in continuare pana le incorporati complet
5) Folosti boabele de rodie pentru decor punandu-le deasupra
 
Pofta maxima!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Budinca Chia

Posted on: 13/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Budinca Chia

 
Ingrediente:
 
Nuca de cocos 1 bucata sau 125 grame caju (gasiti mai jos ambele retete de lapte)
Apa 650 ml
Chia aproximativ 5 linguri cu varf
Miere 2-3 linguri sau alt indulcitor
Fructe dupa preferinta, (orice fruct dorit)
Canepa decorticata pentru decor
 
Budinca Chia
 
Mod de preparare: (more…)

read more

Tagliatele cu spanac

Posted on: 10/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tagliatele cu spanac

 
Tagliatele cu spanac
 
Lista ingrediente (pentru doua portii)
 
Paste Tagliatele free gluten 250 gr.
Spanac congelat 400 gr. sau 8-10 rondele
Capere 100 gr.
Usturoi 1 capatzana
Rosii cherry 10 bucati
Ulei de masline presat la rece 20ml
Sare de Himalaya dupa gust
 
Mod de preparare:
1) Puneti pastele la fiert si respectati cu strictete timpul de fierbere indicat de producator
2) Intre timp tocati usturoiul marunt si caliti-l intr-o tigaie adanca
3) Adaugati rosiile, lasati-le putin apoi puneti si spanacul in tigaie langa celelalte ingrediente
4) Dupa ce s-au fiert pastele adaugati-le in tigaie sarati dupa gust si amestecati foarte delicat cu o spatula de silicon
5) Caperele se adauga la final in farfurie
 
Pofta maxima!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Milkshake cu ciocolata

Posted on: 26/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Milkshake cu ciocolata

 
Lista ingrediente:
 
Caju 125gr.
Ciocolata amaruie 4-6 patratele
Curmale crude 10-12 bucati (depinde cat de dulce doriti)
Vanilie 1/2 baton
 
Milkshake cu ciocolata
 
Mod de preparare:
 
1) Preparati laptele de caju exact ca in reteta de aici
2) Adaugati in blender restul ingredientelor si vrum-vrum
 
Pofta buna!

read more

Lapte de caju

Posted on: 25/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Lapte de caju

 
Nu exista reteta mai simpla pentru obtinerea unui lapte sanatos si de calitate. Va prezint aceasta reteta datorita faptului ca in viitor veti avea nevoie de ea la multe alte retete si trebuie sa aveti de unde o lua šŸ˜‰
 
Ingrediente:
125 gr caju crud
Apa 750 ml
 
Lapte de caju
 
Mod de preparare:
1) Puneti cele doua ingrediente in blender si mixati pana obtineti o omogenizare perfecta
* Aromatizati dupa preferinte cu indulcitor si cu vanilie
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Salata Tabouleh cu Hrisca

Posted on: 23/01/2016 by Narcis Virgiliu | 1 Comment

Salata Tabouleh cu Hrisca

 
Ingrediente:
 
Patrunjel 4 legaturi
Rosii 3 bucati mari
Rosii Cherry 10 bucati
Hrisca 200 gr.
Ceapa rosie 3 bucati medii
Sare de himalaya dupa gust
Otet de visine dupa gust (sau puteti s-o acriti cu zeama de la o lamaie combinata cu zeama de la 1/2 portocala)
Ulei de masline presat la rece 40ml
 
Salata Tabouleh cu Hrisca
 
Mod de preparare:
 
1) Tocati foarte marunt patrunjelul cu tot cu codite
2) Hidratati hrisca intre 6 si 12 ore
3) Taiati rosiile cubulete
4) Taiati ceapa foarte marunt
5) Amestecati toate ingredientele si condimentati dupa gust cu sare, otet si ulei de masline
 
Pofta Buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Paste cu sos de avocado

Posted on: 19/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Paste cu sos de avocado

 
Ingrediente pentru doua portii:
 
Paste fara gluten 200 gr.
Avocado 1 bucata mare
Ardei gras verde 1 bucata
Usturoi 3 catei
Vin alb o lingura
Coriandru 1/3 lingurita
Fenicul 1/3 lingurita
Ulei de masline presat la rece 20ml
Apa 50 ml
Seminte de floarea soarelui 2 linguri
Caju 2 linguri
Sare de himalaya dupa gust
 
Paste cu sos de avocado
 
Mod de preparare:
 
1) Fierbeti pastele si respectati cu strictete timpul indicat de producator
2) Puneti intr-un robot cu lama “S” toate ingredientele si mixati-le pana la obtinerea unei paste omogene
3) Scoateti pastele pe o farfurie de preferat una speciala pentru paste (bol cu marginea foarte lata) sau una din ceramica deoarece le pastreaza foarte mult timp calde si adaugati compozitia deasupra. Ornati cu seminte de fenicul si coriandru pisate in mojar.
 
* puteti sa folositi si parmezan vegetal, aveti reteta aici
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Paste cu soia

Posted on: 17/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Paste cu soia

 
Ingrediente pentru doua portii:
 
Paste fara gluten 250 gr.
Soia granule 100 gr.
Ceapa doua bucati mari
Ardei gras rosu 1 bucata
Morcov 1 bucata
Radacina patrunjel 1 bucata
Rosii in bulion 400 ml
Usturoi 6 catei
Coriandru 1/3 lingurita
Fenicul 1/3 lingurita
Cimbru o lingurita
Sare de himalaya dupa gust
 
Paste cu soia
 
Mod de preparare: (more…)

read more

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Posted on: 13/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Ingrediente:
Naut 250 gr
Ceapa o bucata medie
Morcov o bucata
Dovleac copt 250 gr
Tahini 150 ml aveti reteta aici
Ulei de susan sau de masline 30 ml
Sare de himalaya dupa gust
Pentru ornat folositi seminte de pin, boia iute sau dulce si cubulete de gogosar

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Mod de preparare:

1) Puneti de seara boabele de naut la inmuiat cu o lingurita de bicarbonat de sodiu
2) A doua zi dupa ce il spalati in mai multe ape puneti-l la fiert intr-o oala de presiune impreuna cu ceapa si morcovul
3) Coaceti o felie de dovleac placintar
4) Cand s-au fiert ingredientele puneti-le intr-un robot cu lama “S” adaugati si restul ingredientelor inclusiv dovleacul copt si mixati-le pana obtineti o omogenizare perfecta
5) Puneti-le intr-un vas frumos si ornati cu seminte de pin coapte si gogosar taiat rondele.

*Nota pentru tahini aveti reteta aici

POFTA BUNA!

Mai multe retete gasiti aici

read more

Tahini

Posted on: 13/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tahini

Ingrediente:
Seminte susan 250 gr
Ulei de susan sau masline 50-100 ml sau atat cat este necesar ca elicea blenderului sa se invarta…adaugatiĀ treptat
Sare de himalaya dupa gust

Tahini

Mod de preparare: (more…)

read more

Ciulama de ciuperci

Posted on: 12/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Ciulama de ciuperci

 
Ingrediente:
 
Ciuperci 1kg
Ceapa 1 bucata mare
Caju crud 125 gr
Apa 750ml
Faina de cocos 2 linguri (luata de la www.adiograsime.ro la un pret excelent)
Sare de Himalaya dupa gust
Ulei de masline presat la rece 20ml
Patrunjel 1/2 legatura
Marar 1/2 legatura
 
Ciulama de ciuperci
 
Mod de preparare:
(more…)

read more

Ciorba de Burta Raw

Posted on: 25/12/2015 by Narcis Virgiliu | 2 Comments

Ciorba de Burta Raw

 
Ingrediente:
Ciuperci pleurotus: 750 gr.
Caju 125 gr.
Usturoi 6 catei
Otzet de mere bio 100 ml pt marinat
Apa filtrata sau apa plata 750 ml
Turmeric 1 varf de cutit pentru culoare
Sare H dupa gust
Ulei masline presat la rece pentru marinat 25-50ml
Lamaie dupa gust
Gogosar acru cateva rondele pentru decor
 
Ciorba de Burta Raw
 
Mod de preparare:
(more…)

read more

Lansare “Diversificarea Raw si Vegana”

Posted on: 08/10/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Haideti sa ne intalnim la o ceasca de ceai sau de cafea, joi seara, 8 octombrie 2015, cand vom sarbatori impreuna lansarea cartii de retete pentru copilasi mai mici si mai mari, numita ā€žDiversificarea raw si vegana: Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mariā€, aparuta la Curtea Veche Publishing. Vom avea timp berechet sa ne cunoastem mai bine, sa legam idei de afaceri, sa stam la povesti pe un fololiu comfortabil si cu multa istorie si sa ne delectam cu bunatati si delicatese raw food, ceaiuri bio, cafea si vinuri alese, oferite de partenerii evenimentului. (more…)

read more

Scapata de la balamuc…

Posted on: 17/09/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Astazi am trecut prin fata balamucului din Berceni, de pe Oltenitei (asta ca sa nu aveti indoieli) si am constatat ca se poate scapa de acolo fara bilet de externare :-)) Pentru un fotograf dement cu un superangular poate fi o experienta, pentru mine a fost… “tanarul model” evadat imi repeta de zor “vezi mama sa nu ai probleme acasa cu femeia” (probabil credea ca-s indragostit si d’aia o pozez), altfel foarte docila, si-a facut o baie cu apa din doua sticle, s-a imbracat si a plecat….Pfuuuuu’ viatza de fotograf :-))
 
NVI70213
 
NVIB70229
 
NVIB70230

read more