please wait, site is loading

Test

Cugetarea zilei

Cugetarea zilei

Posted on: 01/12/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Cugetarea zilei sau din putul gandirii mele: daca ma schimbam pentru toti nu mai ramanea nimic din MINE…

read more

Amon-Ra si cafeaua Handsome Monk

Posted on: 16/11/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Orice mica dezordine pe care o lasi in casa este taxata de pisica 😉 Posesorii de pisici stiu ce spun. Eu astazi am uitat o cana cu cafea si l-am gasit pe Amon-Ra pe jumatate bagat in ea…Doua lucruri sunt foarte clare: 1) cafeaua Handsome Monk Coffee House​ este foarte buna si 2) la noapte nu dorm… Ra deja e cam agitat 😉
 
NVI60124
 
NVI60026
 
NVI60087
 
NVI60146
 
NVI60118
 
NVI60158
 
NVI60104

read more

Fetish Coffee

Posted on: 09/11/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Hello funky people! Am inceput o noua serie “Fetish Cofee” si sper sa va placa, voi face update de fiecare data in aceeasi postare si pe FB unde din pacate le pun cenzurate 😉 Tehnic: Olympus OM-D E-M1; Olympus M.Zuiko Digital ED 12mm f/2.0
 
fetish coffee
 
NVI20062
 
NVI40151
 
NVI80054
 
Fetish Coffee
 
NVI40489

read more

Sketch by Narcis Virgiliu

Posted on: 21/04/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Sketch by Narcis Virgiliu
 
NVI70139
 
NVI002612
 
NVI60286
 
NVI80300
 
NVI80233
 
NVI80247

read more

Salata de vinete cu tahini si rodie

Posted on: 16/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Salata de vinete cu tahini si rodie

 
Salata de vinete cu tahini si rodie
 
Lista ingrediente:
 
Vinete coapte 500gr
Tahini 100ml
Ceapa rosie 1 bucata mica
Lime 1/2
Ulei de masline presat la rece 20ml
Sare de himalaya dupa gust
Rodie 1/2
 
Mod de preparare:
 
1) Coaceti vinetele si lasati-le la scurs
2) Puneti-le intr-un bol de inox, adaugati uleiul si frecati-le bine cu o furculita
3) Este momentul sa puneti tahini continuand sa amestecati bine (chiar daca folositi o furculita de inox vinetele nu se vor inegri deloc, ba chiar din contra tahini si lamaia vor albi vinetele)
4) Dupa ce le-ati frecat bine adaugati sarea si ceapa amestecand in continuare pana le incorporati complet
5) Folosti boabele de rodie pentru decor punandu-le deasupra
 
Pofta maxima!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Budinca Chia

Posted on: 13/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Budinca Chia

 
Ingrediente:
 
Nuca de cocos 1 bucata sau 125 grame caju (gasiti mai jos ambele retete de lapte)
Apa 650 ml
Chia aproximativ 5 linguri cu varf
Miere 2-3 linguri sau alt indulcitor
Fructe dupa preferinta, (orice fruct dorit)
Canepa decorticata pentru decor
 
Budinca Chia
 
Mod de preparare: (more…)

read more

Tagliatele cu spanac

Posted on: 10/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tagliatele cu spanac

 
Tagliatele cu spanac
 
Lista ingrediente (pentru doua portii)
 
Paste Tagliatele free gluten 250 gr.
Spanac congelat 400 gr. sau 8-10 rondele
Capere 100 gr.
Usturoi 1 capatzana
Rosii cherry 10 bucati
Ulei de masline presat la rece 20ml
Sare de Himalaya dupa gust
 
Mod de preparare:
1) Puneti pastele la fiert si respectati cu strictete timpul de fierbere indicat de producator
2) Intre timp tocati usturoiul marunt si caliti-l intr-o tigaie adanca
3) Adaugati rosiile, lasati-le putin apoi puneti si spanacul in tigaie langa celelalte ingrediente
4) Dupa ce s-au fiert pastele adaugati-le in tigaie sarati dupa gust si amestecati foarte delicat cu o spatula de silicon
5) Caperele se adauga la final in farfurie
 
Pofta maxima!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Milkshake cu ciocolata

Posted on: 26/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Milkshake cu ciocolata

 
Lista ingrediente:
 
Caju 125gr.
Ciocolata amaruie 4-6 patratele
Curmale crude 10-12 bucati (depinde cat de dulce doriti)
Vanilie 1/2 baton
 
Milkshake cu ciocolata
 
Mod de preparare:
 
1) Preparati laptele de caju exact ca in reteta de aici
2) Adaugati in blender restul ingredientelor si vrum-vrum
 
Pofta buna!

read more

Lapte de caju

Posted on: 25/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Lapte de caju

 
Nu exista reteta mai simpla pentru obtinerea unui lapte sanatos si de calitate. Va prezint aceasta reteta datorita faptului ca in viitor veti avea nevoie de ea la multe alte retete si trebuie sa aveti de unde o lua 😉
 
Ingrediente:
125 gr caju crud
Apa 750 ml
 
Lapte de caju
 
Mod de preparare:
1) Puneti cele doua ingrediente in blender si mixati pana obtineti o omogenizare perfecta
* Aromatizati dupa preferinte cu indulcitor si cu vanilie
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Salata Tabouleh cu Hrisca

Posted on: 23/01/2016 by Narcis Virgiliu | 1 Comment

Salata Tabouleh cu Hrisca

 
Ingrediente:
 
Patrunjel 4 legaturi
Rosii 3 bucati mari
Rosii Cherry 10 bucati
Hrisca 200 gr.
Ceapa rosie 3 bucati medii
Sare de himalaya dupa gust
Otet de visine dupa gust (sau puteti s-o acriti cu zeama de la o lamaie combinata cu zeama de la 1/2 portocala)
Ulei de masline presat la rece 40ml
 
Salata Tabouleh cu Hrisca
 
Mod de preparare:
 
1) Tocati foarte marunt patrunjelul cu tot cu codite
2) Hidratati hrisca intre 6 si 12 ore
3) Taiati rosiile cubulete
4) Taiati ceapa foarte marunt
5) Amestecati toate ingredientele si condimentati dupa gust cu sare, otet si ulei de masline
 
Pofta Buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Paste cu sos de avocado

Posted on: 19/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Paste cu sos de avocado

 
Ingrediente pentru doua portii:
 
Paste fara gluten 200 gr.
Avocado 1 bucata mare
Ardei gras verde 1 bucata
Usturoi 3 catei
Vin alb o lingura
Coriandru 1/3 lingurita
Fenicul 1/3 lingurita
Ulei de masline presat la rece 20ml
Apa 50 ml
Seminte de floarea soarelui 2 linguri
Caju 2 linguri
Sare de himalaya dupa gust
 
Paste cu sos de avocado
 
Mod de preparare:
 
1) Fierbeti pastele si respectati cu strictete timpul indicat de producator
2) Puneti intr-un robot cu lama “S” toate ingredientele si mixati-le pana la obtinerea unei paste omogene
3) Scoateti pastele pe o farfurie de preferat una speciala pentru paste (bol cu marginea foarte lata) sau una din ceramica deoarece le pastreaza foarte mult timp calde si adaugati compozitia deasupra. Ornati cu seminte de fenicul si coriandru pisate in mojar.
 
* puteti sa folositi si parmezan vegetal, aveti reteta aici
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Paste cu soia

Posted on: 17/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Paste cu soia

 
Ingrediente pentru doua portii:
 
Paste fara gluten 250 gr.
Soia granule 100 gr.
Ceapa doua bucati mari
Ardei gras rosu 1 bucata
Morcov 1 bucata
Radacina patrunjel 1 bucata
Rosii in bulion 400 ml
Usturoi 6 catei
Coriandru 1/3 lingurita
Fenicul 1/3 lingurita
Cimbru o lingurita
Sare de himalaya dupa gust
 
Paste cu soia
 
Mod de preparare: (more…)

read more

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Posted on: 13/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Ingrediente:
Naut 250 gr
Ceapa o bucata medie
Morcov o bucata
Dovleac copt 250 gr
Tahini 150 ml aveti reteta aici
Ulei de susan sau de masline 30 ml
Sare de himalaya dupa gust
Pentru ornat folositi seminte de pin, boia iute sau dulce si cubulete de gogosar

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Mod de preparare:

1) Puneti de seara boabele de naut la inmuiat cu o lingurita de bicarbonat de sodiu
2) A doua zi dupa ce il spalati in mai multe ape puneti-l la fiert intr-o oala de presiune impreuna cu ceapa si morcovul
3) Coaceti o felie de dovleac placintar
4) Cand s-au fiert ingredientele puneti-le intr-un robot cu lama “S” adaugati si restul ingredientelor inclusiv dovleacul copt si mixati-le pana obtineti o omogenizare perfecta
5) Puneti-le intr-un vas frumos si ornati cu seminte de pin coapte si gogosar taiat rondele.

*Nota pentru tahini aveti reteta aici

POFTA BUNA!

Mai multe retete gasiti aici

read more

Tahini

Posted on: 13/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tahini

Ingrediente:
Seminte susan 250 gr
Ulei de susan sau masline 50-100 ml sau atat cat este necesar ca elicea blenderului sa se invarta…adaugati treptat
Sare de himalaya dupa gust

Tahini

Mod de preparare: (more…)

read more

Ciulama de ciuperci

Posted on: 12/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Ciulama de ciuperci

 
Ingrediente:
 
Ciuperci 1kg
Ceapa 1 bucata mare
Caju crud 125 gr
Apa 750ml
Faina de cocos 2 linguri (luata de la www.adiograsime.ro la un pret excelent)
Sare de Himalaya dupa gust
Ulei de masline presat la rece 20ml
Patrunjel 1/2 legatura
Marar 1/2 legatura
 
Ciulama de ciuperci
 
Mod de preparare:
(more…)

read more