please wait, site is loading

Test

din seria ireFUTABIL

din seria ireFUTABIL

Posted on: 20/02/2017 by Narcis Virgiliu | No Comments

Anul acesta am sarbatorit fara tort si fara lumanari dar dulce si insiropat πŸ˜‰ Va multumesc tuturor pentru urari! Daca am omis sa raspund cuiva imi cer mii si mii de scuze!! Va pupa fratele vostru alb!
 
ireFUTABIL

read more

Cover by me

Posted on: 11/02/2017 by Narcis Virgiliu | No Comments

Neatza popor vesel si plin de iubire :-) :-) Pentru acest cover aveam nevoie de o gara parasita si va multumesc tuturor pentru recomandarile facute dar m-am sucit si am regandit altfel imaginea! Zi faina si plina de iubire!
 
1
 
2

read more

Buna dimineatza

Posted on: 06/02/2017 by Narcis Virgiliu | No Comments

Buna dimineatzaaaa, dulce-i viataaaaaa!!! :-)))

clatite cu ciocolata

read more

Portret de motanel indragostit

Posted on: 09/01/2017 by Narcis Virgiliu | No Comments

Portret de motanel indragostit de frumos πŸ˜‰

Portret de motanel indragostit

read more

Cristian Petrache multumesc!

Posted on: 02/01/2017 by Narcis Virgiliu | No Comments

Thx bro’ pentru tattoo!!

tattoo sexy

read more

Cugetarea zilei

Posted on: 01/12/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Cugetarea zilei sau din putul gandirii mele: daca ma schimbam pentru toti nu mai ramanea nimic din MINE…

read more

Amon-Ra si cafeaua Handsome Monk

Posted on: 16/11/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Orice mica dezordine pe care o lasi in casa este taxata de pisica πŸ˜‰ Posesorii de pisici stiu ce spun. Eu astazi am uitat o cana cu cafea si l-am gasit pe Amon-Ra pe jumatate bagat in ea…Doua lucruri sunt foarte clare: 1) cafeaua Handsome Monk Coffee House​ este foarte buna si 2) la noapte nu dorm… Ra deja e cam agitat πŸ˜‰
 
NVI60124
 
NVI60026
 
NVI60087
 
NVI60146
 
NVI60118
 
NVI60158
 
NVI60104

read more

Fetish Coffee

Posted on: 09/11/2016 by Narcis Virgiliu | 2 Comments

Hello funky people! Am inceput o noua serie “Fetish Cofee” si sper sa va placa, voi face update de fiecare data in aceeasi postare si pe FB unde din pacate le pun cenzurate πŸ˜‰Β Tehnic: Olympus OM-D E-M1; Olympus M.Zuiko Digital ED 12mm f/2.0
 
fetish coffee
 
NVI20062
 
NVI40151
 
NVI80054
 
Fetish Coffee
 
NVI40489

read more

Sketch by Narcis Virgiliu

Posted on: 21/04/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Sketch by Narcis Virgiliu
 
NVI70139
 
NVI002612
 
NVI60286
 
NVI80300
 
NVI80233
 
NVI80247

read more

Salata de vinete cu tahini si rodie

Posted on: 16/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Salata de vinete cu tahini si rodie

 
Salata de vinete cu tahini si rodie
 
Lista ingrediente:
 
Vinete coapte 500gr
Tahini 100ml
Ceapa rosie 1 bucata mica
Lime 1/2
Ulei de masline presat la rece 20ml
Sare de himalaya dupa gust
Rodie 1/2
 
Mod de preparare:
 
1) Coaceti vinetele si lasati-le la scurs
2) Puneti-le intr-un bol de inox, adaugati uleiul si frecati-le bine cu o furculita
3) Este momentul sa puneti tahini continuand sa amestecati bine (chiar daca folositi o furculita de inox vinetele nu se vor inegri deloc, ba chiar din contra tahini si lamaia vor albi vinetele)
4) Dupa ce le-ati frecat bine adaugati sarea si ceapa amestecand in continuare pana le incorporati complet
5) Folosti boabele de rodie pentru decor punandu-le deasupra
 
Pofta maxima!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Budinca Chia

Posted on: 13/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Budinca Chia

 
Ingrediente:
 
Nuca de cocos 1 bucata sau 125 grame caju (gasiti mai jos ambele retete de lapte)
Apa 650 ml
Chia aproximativ 5 linguri cu varf
Miere 2-3 linguri sau alt indulcitor
Fructe dupa preferinta, (orice fruct dorit)
Canepa decorticata pentru decor
 
Budinca Chia
 
Mod de preparare: (more…)

read more

Tagliatele cu spanac

Posted on: 10/02/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tagliatele cu spanac

 
Tagliatele cu spanac
 
Lista ingrediente (pentru doua portii)
 
Paste Tagliatele free gluten 250 gr.
Spanac congelat 400 gr. sau 8-10 rondele
Capere 100 gr.
Usturoi 1 capatzana
Rosii cherry 10 bucati
Ulei de masline presat la rece 20ml
Sare de Himalaya dupa gust
 
Mod de preparare:
1) Puneti pastele la fiert si respectati cu strictete timpul de fierbere indicat de producator
2) Intre timp tocati usturoiul marunt si caliti-l intr-o tigaie adanca
3) Adaugati rosiile, lasati-le putin apoi puneti si spanacul in tigaie langa celelalte ingrediente
4) Dupa ce s-au fiert pastele adaugati-le in tigaie sarati dupa gust si amestecati foarte delicat cu o spatula de silicon
5) Caperele se adauga la final in farfurie
 
Pofta maxima!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Milkshake cu ciocolata

Posted on: 26/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Milkshake cu ciocolata

 
Lista ingrediente:
 
Caju 125gr.
Ciocolata amaruie 4-6 patratele
Curmale crude 10-12 bucati (depinde cat de dulce doriti)
Vanilie 1/2 baton
 
Milkshake cu ciocolata
 
Mod de preparare:
 
1) Preparati laptele de caju exact ca in reteta de aici
2) Adaugati in blender restul ingredientelor si vrum-vrum
 
Pofta buna!

read more

Lapte de caju

Posted on: 25/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Lapte de caju

 
Nu exista reteta mai simpla pentru obtinerea unui lapte sanatos si de calitate. Va prezint aceasta reteta datorita faptului ca in viitor veti avea nevoie de ea la multe alte retete si trebuie sa aveti de unde o lua πŸ˜‰
 
Ingrediente:
125 gr caju crud
Apa 750 ml
 
Lapte de caju
 
Mod de preparare:
1) Puneti cele doua ingrediente in blender si mixati pana obtineti o omogenizare perfecta
* Aromatizati dupa preferinte cu indulcitor si cu vanilie
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Salata Tabouleh cu Hrisca

Posted on: 23/01/2016 by Narcis Virgiliu | 1 Comment

Salata Tabouleh cu Hrisca

 
Ingrediente:
 
Patrunjel 4 legaturi
Rosii 3 bucati mari
Rosii Cherry 10 bucati
Hrisca 200 gr.
Ceapa rosie 3 bucati medii
Sare de himalaya dupa gust
Otet de visine dupa gust (sau puteti s-o acriti cu zeama de la o lamaie combinata cu zeama de la 1/2 portocala)
Ulei de masline presat la rece 40ml
 
Salata Tabouleh cu Hrisca
 
Mod de preparare:
 
1) Tocati foarte marunt patrunjelul cu tot cu codite
2) Hidratati hrisca intre 6 si 12 ore
3) Taiati rosiile cubulete
4) Taiati ceapa foarte marunt
5) Amestecati toate ingredientele si condimentati dupa gust cu sare, otet si ulei de masline
 
Pofta Buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more