please wait, site is loading

Test

Lapte de caju

Lapte de caju

Posted on: 25/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Lapte de caju

 
Nu exista reteta mai simpla pentru obtinerea unui lapte sanatos si de calitate. Va prezint aceasta reteta datorita faptului ca in viitor veti avea nevoie de ea la multe alte retete si trebuie sa aveti de unde o lua 😉
 
Ingrediente:
125 gr caju crud
Apa 750 ml
 
Lapte de caju
 
Mod de preparare:
1) Puneti cele doua ingrediente in blender si mixati pana obtineti o omogenizare perfecta
* Aromatizati dupa preferinte cu indulcitor si cu vanilie
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Salata Tabouleh cu Hrisca

Posted on: 23/01/2016 by Narcis Virgiliu | 1 Comment

Salata Tabouleh cu Hrisca

 
Ingrediente:
 
Patrunjel 4 legaturi
Rosii 3 bucati mari
Rosii Cherry 10 bucati
Hrisca 200 gr.
Ceapa rosie 3 bucati medii
Sare de himalaya dupa gust
Otet de visine dupa gust (sau puteti s-o acriti cu zeama de la o lamaie combinata cu zeama de la 1/2 portocala)
Ulei de masline presat la rece 40ml
 
Salata Tabouleh cu Hrisca
 
Mod de preparare:
 
1) Tocati foarte marunt patrunjelul cu tot cu codite
2) Hidratati hrisca intre 6 si 12 ore
3) Taiati rosiile cubulete
4) Taiati ceapa foarte marunt
5) Amestecati toate ingredientele si condimentati dupa gust cu sare, otet si ulei de masline
 
Pofta Buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Paste cu sos de avocado

Posted on: 19/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Paste cu sos de avocado

 
Ingrediente pentru doua portii:
 
Paste fara gluten 200 gr.
Avocado 1 bucata mare
Ardei gras verde 1 bucata
Usturoi 3 catei
Vin alb o lingura
Coriandru 1/3 lingurita
Fenicul 1/3 lingurita
Ulei de masline presat la rece 20ml
Apa 50 ml
Seminte de floarea soarelui 2 linguri
Caju 2 linguri
Sare de himalaya dupa gust
 
Paste cu sos de avocado
 
Mod de preparare:
 
1) Fierbeti pastele si respectati cu strictete timpul indicat de producator
2) Puneti intr-un robot cu lama “S” toate ingredientele si mixati-le pana la obtinerea unei paste omogene
3) Scoateti pastele pe o farfurie de preferat una speciala pentru paste (bol cu marginea foarte lata) sau una din ceramica deoarece le pastreaza foarte mult timp calde si adaugati compozitia deasupra. Ornati cu seminte de fenicul si coriandru pisate in mojar.
 
* puteti sa folositi si parmezan vegetal, aveti reteta aici
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

read more

Paste cu soia

Posted on: 17/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Paste cu soia

 
Ingrediente pentru doua portii:
 
Paste fara gluten 250 gr.
Soia granule 100 gr.
Ceapa doua bucati mari
Ardei gras rosu 1 bucata
Morcov 1 bucata
Radacina patrunjel 1 bucata
Rosii in bulion 400 ml
Usturoi 6 catei
Coriandru 1/3 lingurita
Fenicul 1/3 lingurita
Cimbru o lingurita
Sare de himalaya dupa gust
 
Paste cu soia
 
Mod de preparare: (more…)

read more

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Posted on: 13/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Ingrediente:
Naut 250 gr
Ceapa o bucata medie
Morcov o bucata
Dovleac copt 250 gr
Tahini 150 ml aveti reteta aici
Ulei de susan sau de masline 30 ml
Sare de himalaya dupa gust
Pentru ornat folositi seminte de pin, boia iute sau dulce si cubulete de gogosar

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Mod de preparare:

1) Puneti de seara boabele de naut la inmuiat cu o lingurita de bicarbonat de sodiu
2) A doua zi dupa ce il spalati in mai multe ape puneti-l la fiert intr-o oala de presiune impreuna cu ceapa si morcovul
3) Coaceti o felie de dovleac placintar
4) Cand s-au fiert ingredientele puneti-le intr-un robot cu lama “S” adaugati si restul ingredientelor inclusiv dovleacul copt si mixati-le pana obtineti o omogenizare perfecta
5) Puneti-le intr-un vas frumos si ornati cu seminte de pin coapte si gogosar taiat rondele.

*Nota pentru tahini aveti reteta aici

POFTA BUNA!

Mai multe retete gasiti aici

read more

Tahini

Posted on: 13/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tahini

Ingrediente:
Seminte susan 250 gr
Ulei de susan sau masline 50-100 ml sau atat cat este necesar ca elicea blenderului sa se invarta…adaugati treptat
Sare de himalaya dupa gust

Tahini

Mod de preparare: (more…)

read more

Ciulama de ciuperci

Posted on: 12/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Ciulama de ciuperci

 
Ingrediente:
 
Ciuperci 1kg
Ceapa 1 bucata mare
Caju crud 125 gr
Apa 750ml
Faina de cocos 2 linguri (luata de la www.adiograsime.ro la un pret excelent)
Sare de Himalaya dupa gust
Ulei de masline presat la rece 20ml
Patrunjel 1/2 legatura
Marar 1/2 legatura
 
Ciulama de ciuperci
 
Mod de preparare:
(more…)

read more

Ciorba de Burta Raw

Posted on: 25/12/2015 by Narcis Virgiliu | 2 Comments

Ciorba de Burta Raw

 
Ingrediente:
Ciuperci pleurotus: 750 gr.
Caju 125 gr.
Usturoi 6 catei
Otzet de mere bio 100 ml pt marinat
Apa filtrata sau apa plata 750 ml
Turmeric 1 varf de cutit pentru culoare
Sare H dupa gust
Ulei masline presat la rece pentru marinat 25-50ml
Lamaie dupa gust
Gogosar acru cateva rondele pentru decor
 
Ciorba de Burta Raw
 
Mod de preparare:
(more…)

read more

Lansare “Diversificarea Raw si Vegana”

Posted on: 08/10/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Haideti sa ne intalnim la o ceasca de ceai sau de cafea, joi seara, 8 octombrie 2015, cand vom sarbatori impreuna lansarea cartii de retete pentru copilasi mai mici si mai mari, numita „Diversificarea raw si vegana: Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari”, aparuta la Curtea Veche Publishing. Vom avea timp berechet sa ne cunoastem mai bine, sa legam idei de afaceri, sa stam la povesti pe un fololiu comfortabil si cu multa istorie si sa ne delectam cu bunatati si delicatese raw food, ceaiuri bio, cafea si vinuri alese, oferite de partenerii evenimentului. (more…)

read more

Scapata de la balamuc…

Posted on: 17/09/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Astazi am trecut prin fata balamucului din Berceni, de pe Oltenitei (asta ca sa nu aveti indoieli) si am constatat ca se poate scapa de acolo fara bilet de externare :-)) Pentru un fotograf dement cu un superangular poate fi o experienta, pentru mine a fost… “tanarul model” evadat imi repeta de zor “vezi mama sa nu ai probleme acasa cu femeia” (probabil credea ca-s indragostit si d’aia o pozez), altfel foarte docila, si-a facut o baie cu apa din doua sticle, s-a imbracat si a plecat….Pfuuuuu’ viatza de fotograf :-))
 
NVI70213
 
NVIB70229
 
NVIB70230

read more

Mici portrete ale unor mari somnorosi

Posted on: 03/09/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Mici portrete ale unor mari somnorosi, este o serie de suflet, momentan in lucru. Dorinta mea foarte mare este ca aceasta serie sa ajunga la un numar cat mai mare de fotografii, pe cat posibil daca se poate sa depaseasca 50 de imagini. Ramaneti pe receptie deoarece voi face periodic update 😉 Va multumesc!
 
Tehnic: Olympus E-M1, OLYMPUS 75mm f:1.8, OLYMPUS 7-14mm f:2.8
 
small portraits of some big sleepy guys"
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu

read more

Bitter Laugh continua

Posted on: 04/08/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments


 

 

 

 

 

 

 
Bitter Laugh © Photography by Narcis Virgiliu
 
Bitter Laugh © Photography by Narcis Virgiliu
 
Bitter Laugh © Photography by Narcis Virgiliu

read more

Prajitura cu caise

Posted on: 23/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Prajitura cu caise

 
Prajitura cu caise
 
Ingrediente:
Faina 1kg.
Dia-Wellness înlocuitor de zahăr 1:4 CALORII 0 5 linguri sursa aici
Praf de copt 2 plic
Coaja de la o lamaie
Esenta de vanilie 25ml
Apa 800ml
Ulei de rapita sau floarea soarelui 300ml
Caise 1kg +/-
*compozitia este pentru o tava de 40x40cm
(more…)

read more

Aparitie culinara in Almanahul Copiilor

Posted on: 21/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Prima aparitie culinara in revista Almanahul Copiilor 😉
 
“Dragi copii, dacă simţiţi că mămicile (sau bunicile) voastre se plictisesc, rugaţi-le să vă prepare aceste minunate deserturi, gătite şi fotografiate de Narcis Virgiliu.
 
Screen Shot 2015-07-21 at 21.54.04
 

read more

Crestere economica

Posted on: 20/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Crestere economica

 
Cu economia stam foaaaarte bine, in 2014 aveam un + de 1,4 %, anul acesta, spun vocile analistilor ca stam mai bine, totusi nu se vede… Acest proiect este inceput in 2014 si va continua… 😉
 
NV190365
 
crestere economica
 
NV050056
 
NV050057
 
NV070069
 
(more…)

read more