please wait, site is loading

Blog

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Posted on: 13/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Ingrediente:
Naut 250 gr
Ceapa o bucata medie
Morcov o bucata
Dovleac copt 250 gr
Tahini 150 ml aveti reteta aici
Ulei de susan sau de masline 30 ml
Sare de himalaya dupa gust
Pentru ornat folositi seminte de pin, boia iute sau dulce si cubulete de gogosar

Hummus cu tahini si dovleac placintar

Mod de preparare:

1) Puneti de seara boabele de naut la inmuiat cu o lingurita de bicarbonat de sodiu
2) A doua zi dupa ce il spalati in mai multe ape puneti-l la fiert intr-o oala de presiune impreuna cu ceapa si morcovul
3) Coaceti o felie de dovleac placintar
4) Cand s-au fiert ingredientele puneti-le intr-un robot cu lama “S” adaugati si restul ingredientelor inclusiv dovleacul copt si mixati-le pana obtineti o omogenizare perfecta
5) Puneti-le intr-un vas frumos si ornati cu seminte de pin coapte si gogosar taiat rondele.

*Nota pentru tahini aveti reteta aici

POFTA BUNA!

Mai multe retete gasiti aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 10 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>