please wait, site is loading

Blog

Tahini

Posted on: 13/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Tahini

Ingrediente:
Seminte susan 250 gr
Ulei de susan sau masline 50-100 ml sau atat cat este necesar ca elicea blenderului sa se invarta…adaugati treptat
Sare de himalaya dupa gust

Tahini

Mod de preparare:
1) Semintele de susan se prajesc intr-o tigaie, la foc mic, fooooaaaarte putin, cat sa capete o culoare usor aurie. Trebuie sa tineti cont de urmatorul aspect, cu cat le prajiti mai mult cu atat mai amar veti avea tahini-ul.
2) Se lasa putin la racit apoi se adauga in blender cu restul ingredientelor si VRUM-VRUM pana veti obtine o pasta.

Asta este tot, POFTA BUNA!

*Cei care nu au chef sau timp sa-si faca pot lansa o comanda in privat 😉

*Mai multe retete gasiti aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>