please wait, site is loading

Blog

Ciorba de Burta Raw

Posted on: 25/12/2015 by Narcis Virgiliu | 2 Comments

Ciorba de Burta Raw

 
Ingrediente:
Ciuperci pleurotus: 750 gr.
Caju 125 gr.
Usturoi 6 catei
Otzet de mere bio 100 ml pt marinat
Apa filtrata sau apa plata 750 ml
Turmeric 1 varf de cutit pentru culoare
Sare H dupa gust
Ulei masline presat la rece pentru marinat 25-50ml
Lamaie dupa gust
Gogosar acru cateva rondele pentru decor
 
Ciorba de Burta Raw
 
Mod de preparare:

 
1) Taiati ciupercile pe lat, puneti-le intr-un vas, presarati sare, turnati uleiul de masline si otetul si lasati-le la marinat in frigider 48h.
2) Bagati in blender caju-ul, apa incalzita, usturoiul si turmericul. Blenduiti bine pana la obtinerea unui lapte gros.
3) Turnati peste ciupercile puse in castronele si asezonati cu rondele de gogosar acru.
4) Puteti completa cu putin ulei si cu verdeata.
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete vegane gasiti aici

2 Responses

  1. atvl — 27/12/2015 at 03:38

    pacaliti cititorii! de ce nu-i spuneti “Ciorba de ciuperci”?

    Reply
    • Narcis Virgiliu — 23/02/2016 at 08:19

      Cititorii mei, aia nerataciti in tranzitie ca dvs. sunt vegani :-) Lor ma adresez 😉

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 17 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>