please wait, site is loading

Blog

Prajitura cu visine de post

Posted on: 25/06/2015 by Narcis Virgiliu | 2 Comments

Prajitura cu visine de post

 
Pentru ca se apropie weekend-ul si pentru ca este sezonul visinelor am gandit o prajitura foarte buna pentru noi veganii :-) Ca si culoare nu se apropie in nici un fel de prajitura bunicii asta din cauza zaharului brun de floare de nuca de cocos dar ca gust o intrece 😉
 
Prajitura cu visine de post
 
Ingrediente:
Faina 500 gr.
Zahar brun de floare de nuca de cocos 130 gr. sursa aici
Dia-Wellness înlocuitor de zahăr 1:4 CALORII 0 3 linguri sursa aici
Praf de copt 1 plic
Coaja de la o lamaie
Esenta de vanilie 25ml
Apa 400ml
Ulei de rapita sau floarea soarelui 150ml
Visine 600 gr

 
Mod de preparare:
1) Amestecati toate ingredientele uscate (faina, zahar, praf de copt si coaja de lamaie)
2) Incorporati restul ingredientelor si amestecati pana la o omogenizare perfecta.
3) Pensulati tava cu ulei si tapetati-o cu faina
4) Turnati compozitia astfel incat inaltimea sa fie de maxim 2cm
5) Asezati visinele si introduceti tava in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45-60 min.
6) Scoateti prajitura din cuptor, lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar.
 
Pofta buna!

2 Responses

  1. Monica P. — 30/06/2015 at 20:58

    Delicioasa! Mi-am facut-o si eu zilele trecute si nu m-am putut opri din mancat pana n-am terminat-o. Eu insa am pus zahar brut si am renuntat la coaja de lamaie.

    Reply
    • Narcis Virgiliu — 02/07/2015 at 10:04

      Sa-ti fie de bine Monica, ma bucur mult ca ti-a placut :-)

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + twelve =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>