Buna popor vesel si frumos! Pentru astazi am pregatit si am fotografiat o reteta simpla dar deosebita. Rulouri de vinete umplute cu salata de cruditati cu cus-cus, stropite cu sos de soia si presarate cu parmezan vegetal.
Ingrediente:
Vinete sau dolvlecei (foarte dar foarte buna si varianta cu dovlecei) 2 bucati
Morcov 1 bucata
Telina 1 bucata
Ceapa verde 1 legatura = 4 fire
Pastarnac 1 bucata
Patrunjel 1 legatura
Usturoi 1 capatana
Busuioc 1 legatura
Cus-cus 100 gr.
Sos de soia 25-45 ml
Masline verzi taiate felii 150 gr.
Parmezan vegetal 50-100 gr gasiti reteta aici
Mod de preparare
1) Fierbeti cus-cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj.
2) Faceti o salata de cruditati din toate legumele mentionate si amestecati cu cus-cus.
3) Taiati vinetele pe lungime in felii subtiri si prajiti-le pe gratar.
4) Puneti o lingura sau mai mult din salata de cruditati pe cate o felie de vanata si rulati.
5) Stropiti ruloul de vanata cu sos de soia si presarati “parmezan”.
Pofta buna!
Mai multe retete pe http://narcisvirgiliu.ro/category/retete-vegane/
Leave a Reply