please wait, site is loading

Blog

Iaurt de Lapte de Soia cu Fulgi de Cocos si Fructe Deshidratate

Posted on: 17/02/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Iaurt de Lapte de Soia cu Fulgi de Cocos si Fructe Deshidratate

Ingrediente:
Lapte de soia 1.5 l + 1 plic de ferment lactic sau 5 % iaurt pastrat la frigider.
Fructe deshidratate 50 gr
Fulgi de cocos 30 gr

Mod de preparare:
1) Se aduce laptele la temperatura de 40grade (nu mai mult) si se adauga plicul de ferment sau iaurtul. Se omogenizeaza si se lasa la temperatura camerei, de preferat peste 25 grade.
Daca folositi fermenti, este indicata o perioada de fermentare de 8-12 ore. Daca folositi iaurt perioada de fermentare este mai scurta 5-8 ore.
Atunci cand temperatura camerei sau a laptelui este mai mica de 10 grade C fermentarea va dura mai mult dar nu mai mult de 14 ore.
2) Se orneaza cu fructe deshidrate si fulgi de cocos.

Iaurt de Soia

Pofta buna!

aparate foto digitale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 19 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>