please wait, site is loading

Blog

NU FOLOSITI ACEASTA CUREA!

Posted on: 14/01/2012 by Narcis Virgiliu | 6 Comments

Pace voua cititorilor!

NU FOLOSITI ACEASTA CUREA SUB NICIO FORMA! Daca exista riscul de 0,1% ca aparatul sa se desprinda din surub sau sa se rupa carabina atunci confortul pe  care-l asigura aceasta curea nu merita nici un ban!

Patania mea este urmatoarea: zilele trecute, in timp ce ieseam dintr-un magazin, undeva prin Egipt, deci in vacanta, subliniez acest lucru ca sa va dati seama ca este foarte nasol sa ramai in vacanta fara aparat sau fara un obiectiv, m-am trezit cu aparatul pe jos.

Deci: “POC”, un singur “POC” si patina de blitz s-a infundat, necestita inlocuire, si obiectivul urgent bagat in service doarece adio AF, troncane, horcaie zici ca trage sa moara….

Curelei mele nu i s-a rupt carabina cum auzisem de la altii ci s-a desprins din surub, surubul destul de bine infiletat de un om care nu este anemic dupa o zi de plimbare prin oras din cauza balansului pe picior si a trepidatiilor s-a desurubat.

Din proiectare fabricantul a gandit pe surub un cauciuc menit sa ajute la o strangere care sa nu ofere posibilitatea unei desurubari accidentale, dar uite ca tot nu face fata si nimic nu este sigur 100% in utilizarea acestui produs.

Alte dezavantaje ale acestei curele sunt reprezentate de faptul ca intr-un timp relativ scurt din cauza frecarii de capsele blugilor vopseaua de pe aparat incepe sa se curete si aparatul dvs va arata extrem de uzat! Deci mare atentie cu aceste gadgeturi nesigure!

 

6 Responses

 1. […] pe aparat si va “treziti” cu aparatul pe jos. Detalii despre un astfel de incident la Narcis Virgiliu, pe blog…Am gasit si o varianta (mult) mai ieftina, de la Lambency, aici. Totusi, aceasta din urma nu […]

  Reply
 2. Calin — 14/01/2012 at 13:21

  Am avut cureaua asta timp de o zi pentru un test si la vremea respectiva mi s-a parut chiar interesanta (desi recunosc, nu mi-am cumparat-o niciodata). Bineinteles, o zi reprezinta un timp prea scurt pentru o parere complet obiectiva… Atunci eu nu am avut nici un fel de probleme cu ea (utilizata cu un Canon 600D) si am scris un review pozitiv despre Black Rapid. Dar acum l-am actualizat cu un link catre acest nefericit eveniment pt ca e mai bine sa informam corect cititorii si despre riscuri.

  Reply
 3. Catalin — 16/01/2012 at 10:16

  Incredibil coane… incredibil, parea foarte sigura si bine facuta…

  Reply
 4. Barbu — 19/01/2012 at 15:00

  Salutare, Narcis!

  Am întrebat prin jur, şi la service şi prin restul F64; din istoric n-am mai dat decât de un singur asemenea caz, la o altă curea (alt brand, alt material la finisarea şurubului etc.).
  Înaintăm întâmplarea direct la BlackRapid; până atunci te rog spune-mi cum crezi că am putea să-ţi fim de folos.
  Mulţumim pentru atenţionare!

  Reply
 5. Narcis Virgiliu — 19/01/2012 at 15:16

  © Barbu
  Fooooarte simplu, ma puteti ajuta decontandu-mi factura din service ! Saptamana viitoare voi avea un estimat de pret de la Skin ! p.s. pana acum am aflat ca patina de blitz costa in jur de 450 ron.

  Reply
 6. […] de la BlackRapid, un model destul de controversat cu care cel putin un fotograf de la noi a avut probleme…Jobby 3-Way Tag-uri: Curea de umar, Curea DSLR, Curea mirrorless, DSLR, GorillaPod, […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × two =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>