please wait, site is loading

Blog

Chec zebra cu dulceata de zmeura

Posted on: 05/06/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Chec zebra cu dulceata de zmeura

 
Buna popor vesel si frumos, iata cu ce propunere vin saptamana aceasta pentru dulcele de “uichend”, chec zebra cu dulceata de zmeura gata in 20 minute pregatirea si 60 coacerea 😉 MEGA SIMPLU SI FOARTE GUSTOS!!
 
Chec zebra cu dulceata de zmeura
 
Ingrediente:
Zahar brun de floare de nuca de cocos 150 gr. sursa aici
Dia-Wellness înlocuitor de zahăr 1:4 CALORIE 0 4 lingurite sursa aici
Ulei de rapita sau de floarea soarelui 100ml
Apa 200ml
Faina 650 sau 000 200 gr.
Esenta Vanilie 25 ml
Esenta lamaie 15 ml
Coaja Lamaie 1/2
Praf de copt 1 plic
Cacao 2 linguri
Dulceata zmeura 3 linguri (puteti sa inlocuiti la fel de bine si cu alta dulceata, gen capsuni, caise, etc)
Nuca de cocos fulgi 3 linguri
 
Chec zebra cu dulceata de zmeura
 
Mod de preparare:
1) Se pun intr-un vas o parte din ingredientele uscate DUPA CUM URMEAZA:zaharul, faina, praful de copt si coaja de lamaie si se amesteca foarte bine
2) Se adauga uleiul, apa, esenta de vanilie si se mixeaza pana la topirea zaharului.
3) Se imparte compozitia in doua parti egale
4) Intr-o parte se adauga cacao si dulceata iar in cealalta nuca de cocos
5) In mijlocul unei tavi de chec, tapetate cu hartie, se pun pe rand cate doua linguri din fiecare compozitie pana la umplerea tavii.
6) Se coace la 180 grade timp de 50-60 minute.
 
Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>