please wait, site is loading

Blog

Cancel Culture

Posted on: 05/07/2023 by Narcis Virgiliu | No Comments
Cancel Culture

Cancel Culture

Imi place sa va tulbur somnul si sa misc patul cu voi 😉

Am asa o speranta ca la un moment dat va veti da jos din pat si plini de draci veti vrea sa va uitati pe fereastra sa vedeti dezastrul si veti spune macar in al noua-lea ceas, hai frate ca asa nu se mai poate…. Hai sa facem acum ceva si pe urma ne putem culca la loc linistiti inca un secol, doua si copiii nostri se vor putea juca linistiti si vor putea avea o viata facandu-si singuri propriile alegeri!!

Deci, revenind, mana dreapta a satanei de la Davos, adica panarama de Y.val Ha.ari, sugerează ca Biblia să fie rescrisă de către inteligența artificială pentru „religii cu adevărat corecte” si susține că Biblia este plină de „știri false” și de discursuri instigatoare la ură.

Satana nu a avut curajul sa spuna nimic despre Coran pt ca probabil in secunda doi avea 5 bombe sub masina 😉 Dar ideea este si vedem singuri cu ochii nostri ca ortodoxismul trebuie slabit!

Asadar satanelor, puteti sterge orice din mintile slabe sau din cele pe care deja le-ati ingenuncheat dar din inimile oamenilor, NU AVETI SANSE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − seven =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>