please wait, site is loading

Blog

Pesto Leurda si Busuioc

Posted on: 19/03/2015 by Narcis Virgiliu | 1 Comment

Pesto Leurda si Busuioc

 
Ei bine dragilor daca tot suntem in sezonul usturoiului salbatic zic sa profitam maxim de el. Astazi avem un pesto de sezon pe care-l putem adauga peste nenumarate mancaruri.
 
Ingrediente:
Avocado 2 bucati
Migdale 100gr
Miez nuca 50 gr
Seminte floarea soarelui 100gr
Portocala 1 bucata
Lamaie 1/2
Leurda 3 legaturi
Busuioc 300gr
Ulei masline 2 linguri
Sare dupa gust
 
NV180512
 
Mod de preparare:
1) Macinati miezul de nuca si semintele de floarea soarelui.
2) Puneti intr-un vas apa la fiert. Cand apa fierbe puneti migdalele si lasati-le 3-5 minute la fiert.  Scoateti-le, lasati-le putin la racit si curatati-le de coaja.
3) Curatati cele doua bucati de avocado si puneti-le intr-un vas cu lama “S”. Stoarceti portocala si lamaia si adaugati impreuna cu restul ingredientelor apoi mixati pana la obtinerea unei paste cu o consistenta relativ dura.
 
* Optional daca doriti sa accentuati gustul leurdei adaugati 1-2 catei de usturoi.
 
Pofta buna!
 
aparate foto digitale

One Response

  1. […] Pesto with basil: […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + seven =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>