please wait, site is loading

Test

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Posted on: 12/01/2016 by Narcis Virgiliu | No Comments

Ciulama de ciuperci

 
Ingrediente:
 
Ciuperci 1kg
Ceapa 1 bucata mare
Caju crud 125 gr
Apa 750ml
Faina de cocos 2 linguri (luata de la www.adiograsime.ro la un pret excelent)
Sare de Himalaya dupa gust
Ulei de masline presat la rece 20ml
Patrunjel 1/2 legatura
Marar 1/2 legatura
 
Ciulama de ciuperci
 
Mod de preparare:
(more…)

read more

Ciorba de Burta Raw

Posted on: 25/12/2015 by Narcis Virgiliu | 2 Comments

Ciorba de Burta Raw

 
Ingrediente:
Ciuperci pleurotus: 750 gr.
Caju 125 gr.
Usturoi 6 catei
Otzet de mere bio 100 ml pt marinat
Apa filtrata sau apa plata 750 ml
Turmeric 1 varf de cutit pentru culoare
Sare H dupa gust
Ulei masline presat la rece pentru marinat 25-50ml
Lamaie dupa gust
Gogosar acru cateva rondele pentru decor
 
Ciorba de Burta Raw
 
Mod de preparare:
(more…)

read more

Lansare “Diversificarea Raw si Vegana”

Posted on: 08/10/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Haideti sa ne intalnim la o ceasca de ceai sau de cafea, joi seara, 8 octombrie 2015, cand vom sarbatori impreuna lansarea cartii de retete pentru copilasi mai mici si mai mari, numita „Diversificarea raw si vegana: Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari”, aparuta la Curtea Veche Publishing. Vom avea timp berechet sa ne cunoastem mai bine, sa legam idei de afaceri, sa stam la povesti pe un fololiu comfortabil si cu multa istorie si sa ne delectam cu bunatati si delicatese raw food, ceaiuri bio, cafea si vinuri alese, oferite de partenerii evenimentului. (more…)

read more

Scapata de la balamuc…

Posted on: 17/09/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Astazi am trecut prin fata balamucului din Berceni, de pe Oltenitei (asta ca sa nu aveti indoieli) si am constatat ca se poate scapa de acolo fara bilet de externare :-)) Pentru un fotograf dement cu un superangular poate fi o experienta, pentru mine a fost… “tanarul model” evadat imi repeta de zor “vezi mama sa nu ai probleme acasa cu femeia” (probabil credea ca-s indragostit si d’aia o pozez), altfel foarte docila, si-a facut o baie cu apa din doua sticle, s-a imbracat si a plecat….Pfuuuuu’ viatza de fotograf :-))
 
NVI70213
 
NVIB70229
 
NVIB70230

read more

Mici portrete ale unor mari somnorosi

Posted on: 03/09/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Mici portrete ale unor mari somnorosi, este o serie de suflet, momentan in lucru. Dorinta mea foarte mare este ca aceasta serie sa ajunga la un numar cat mai mare de fotografii, pe cat posibil daca se poate sa depaseasca 50 de imagini. Ramaneti pe receptie deoarece voi face periodic update 😉 Va multumesc!
 
Tehnic: Olympus E-M1, OLYMPUS 75mm f:1.8, OLYMPUS 7-14mm f:2.8
 
small portraits of some big sleepy guys"
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu
 
Moments of Truth – Small portraits of some big sleepy guys © Photography by Narcis Virgiliu

read more

Bitter Laugh continua

Posted on: 04/08/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments


 

 

 

 

 

 

 
Bitter Laugh © Photography by Narcis Virgiliu
 
Bitter Laugh © Photography by Narcis Virgiliu
 
Bitter Laugh © Photography by Narcis Virgiliu

read more

Prajitura cu caise

Posted on: 23/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Prajitura cu caise

 
Prajitura cu caise
 
Ingrediente:
Faina 1kg.
Dia-Wellness înlocuitor de zahăr 1:4 CALORII 0 5 linguri sursa aici
Praf de copt 2 plic
Coaja de la o lamaie
Esenta de vanilie 25ml
Apa 800ml
Ulei de rapita sau floarea soarelui 300ml
Caise 1kg +/-
*compozitia este pentru o tava de 40x40cm
(more…)

read more

Aparitie culinara in Almanahul Copiilor

Posted on: 21/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Prima aparitie culinara in revista Almanahul Copiilor 😉
 
“Dragi copii, dacă simţiţi că mămicile (sau bunicile) voastre se plictisesc, rugaţi-le să vă prepare aceste minunate deserturi, gătite şi fotografiate de Narcis Virgiliu.
 
Screen Shot 2015-07-21 at 21.54.04
 

read more

Crestere economica

Posted on: 20/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Crestere economica

 
Cu economia stam foaaaarte bine, in 2014 aveam un + de 1,4 %, anul acesta, spun vocile analistilor ca stam mai bine, totusi nu se vede… Acest proiect este inceput in 2014 si va continua… 😉
 
NV190365
 
crestere economica
 
NV050056
 
NV050057
 
NV070069
 
(more…)

read more

Mini tarta cu caise

Posted on: 16/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Mini tarta cu caise

 
Buna popor vesel si frumos! Se apropie wknd-ul cu pasi repezi asa ca v-am pregatit mini tarte cu un strat de caise completat cu o crema fina si delicioasa de caise .
 
Mini tarta cu caise
 
NV150346
 
Ingrediente aluat:
Faina alba “650” 350 gr
Apa calda 125 ml
Ulei de rapita (sau de floarea soarelui) 110 ml
Esenta vanilie 25ml
Praf de copt 10 gr
Anason stelat 1 bucata, macinata fin
Zahar de nuca de cocos 2 lingurite (luat de aici)
(more…)

read more

Rulouri de vinete

Posted on: 08/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Rulouri de vinete

 
Buna popor vesel si frumos! Pentru astazi am pregatit si am fotografiat o reteta simpla dar deosebita. Rulouri de vinete umplute cu salata de cruditati cu cus-cus, stropite cu sos de soia si presarate cu parmezan vegetal.
 
rulouri de vinete
 
Ingrediente:
Vinete sau dolvlecei (foarte dar foarte buna si varianta cu dovlecei) 2 bucati
Morcov 1 bucata
Telina 1 bucata
Ceapa verde 1 legatura = 4 fire
Pastarnac 1 bucata
Patrunjel 1 legatura
Usturoi 1 capatana
Busuioc 1 legatura
Cus-cus 100 gr.
Sos de soia 25-45 ml
Masline verzi taiate felii 150 gr.
Parmezan vegetal 50-100 gr gasiti reteta aici (more…)

read more

Parmezan vegetal

Posted on: 06/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Parmezan vegetal

 
Buna popor vesel si frumos! Am pregatit acest “parmezan” pentru reteta viitoare ca sa stiti cum sa-l faceti si sa aveti o reteta completa 😉 Asa ca va rog apucati-va de treaba, totul este foarte simplu cu un rezultat foarte asemanator cu cel obisnuit.
 
Parmezan vegetal
 
Lista ingrediente:
Caju 100 gr
Nuca 100 gr
Seminte de floarea soarelui 100 gr
Seminte de susan 100 gr
Fulgi de drojdie INACTIVA 200 gr
* In cazul in care va lipseste un ingredient de mai sus trebuie sa tineti minte, cantitatea fulgilor de drojdie trebuie sa fie 50% din totalul cantitatii semintelor
Sare de Himalaya 1 lingurita cu varf sau dupa gust
 
Mod de preparare:
1) Puneti toate ingredientele cu exceptia fulgilor de drojdie intr-un robot cu lama “S” si mixati-le pana la obtinerea unei texturi relativ mici.
2) Puneti compozitia intr-un bol, adaugati fulgii de drojdie INACTIVA si amestecati.
3) Pastrati compozitia intr-un borcan inchis ermetic la frigider.
 
*Puteti folosi acest “Parmezan vegetal” ca pe unul obisnuit in aceleasi retete.
 
Pofta buna!
 
Mai multe retete pe http://narcisvirgiliu.ro/category/retete-vegane/

read more

Pizza vegetariana cu blat crescut cu maia

Posted on: 02/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Pizza vegetariana cu blat crescut cu maia

 
Buna popor vesel si frumos!
Recomandarea mea pentru acest weekend este pizza vegetariana cu blat crescut cu maia 🙂
Mi-au sosit pietrele pentru paine si pizza si am avut un mare chef sa experimentez un aluat crescut cu maia. Nu consider ca am facut ceva deosebit ci chiar foarte simplu pentru ca efectiv am inlocuit cantitatea de apa cu maia si am obtinut un blat exact cum mi-am dorit.
Parerea mea este ca in aceasta reteta cel mai important este aluatul pentru blat, altfel toata lumea stie sa arunce niste legume peste el, deci haideti sa va spun cum am procedat pentru a obtine un blat subtire si totusi pufos.
 
Pizza vegetariana cu blat cu maia
 
Lista ingrediente blat:
Faina 250 gr
Maia de secara proaspat reactivata 250 gr
Ulei de rapita, de masline sau in cel mai rau caz de floarea soarelui 2 linguri
Sare de himalaya 1/2 lingurita
 
(more…)

read more

Supa crema de mazare

Posted on: 01/07/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Supa crema de mazare

 
Supa crema de mazare
 
Lista ingrediente:
Mazare 500gr
Ceapa 1 bucata
Morcov 1 bucata
Pastarnac 1 bucata
Avocado 1 bucata
Usturoi 3 catei
Busuioc si tarhon cateva fire
Sare de Himalaya dupa gust
Smantana vegetala, vezi reteta aici (nu este obligatoriu)
 
(more…)

read more

Smantana vegetala

Posted on: 29/06/2015 by Narcis Virgiliu | No Comments

Smantana vegetala

 
Smantana vegetala
 
Lista ingrediente:
Gris 150gr
Apa 400ml
Lapte nuca de cocos sau alt lapte vegetal gen:lapte de soia, lapte de orez, etc 450ml
Ulei de rapita sau de masline 100ml
Lamaie 1/2 doar zeama
Sare de Himalaya dupa gust
(more…)

read more