Un soi de oximoron gen “linistea vorbeste”
Peace & Love de pasti la malul marii 😉





Avioaaaaaaneeeeee!!! Sister zi-mi ca nu te-a lovit avionul ala care a cazut langa noi 😉 A dreaqu bericica 🙂

Anul acesta am sarbatorit fara tort si fara lumanari dar dulce si insiropat 😉 Va multumesc tuturor pentru urari! Daca am omis sa raspund cuiva imi cer mii si mii de scuze!! Va pupa fratele vostru alb!

Neatza popor vesel si plin de iubire 🙂 🙂 Pentru acest cover aveam nevoie de o gara parasita si va multumesc tuturor pentru recomandarile facute dar m-am sucit si am regandit altfel imaginea! Zi faina si plina de iubire!


Cugetarea zilei sau din putul gandirii mele: daca ma schimbam pentru toti nu mai ramanea nimic din MINE…
Orice mica dezordine pe care o lasi in casa este taxata de pisica 😉 Posesorii de pisici stiu ce spun. Eu astazi am uitat o cana cu cafea si l-am gasit pe Amon-Ra pe jumatate bagat in ea…Doua lucruri sunt foarte clare: 1) cafeaua Handsome Monk Coffee House este foarte buna si 2) la noapte nu dorm… Ra deja e cam agitat 😉







Hello funky people! Am inceput o noua serie “Fetish Cofee” si sper sa va placa, voi face update de fiecare data in aceeasi postare si pe FB unde din pacate le pun cenzurate 😉 Tehnic: Olympus OM-D E-M1; Olympus M.Zuiko Digital ED 12mm f/2.0







Lista ingrediente:
Vinete coapte 500gr
Tahini 100ml
Ceapa rosie 1 bucata mica
Lime 1/2
Ulei de masline presat la rece 20ml
Sare de himalaya dupa gust
Rodie 1/2
Mod de preparare:
1) Coaceti vinetele si lasati-le la scurs
2) Puneti-le intr-un bol de inox, adaugati uleiul si frecati-le bine cu o furculita
3) Este momentul sa puneti tahini continuand sa amestecati bine (chiar daca folositi o furculita de inox vinetele nu se vor inegri deloc, ba chiar din contra tahini si lamaia vor albi vinetele)
4) Dupa ce le-ati frecat bine adaugati sarea si ceapa amestecand in continuare pana le incorporati complet
5) Folosti boabele de rodie pentru decor punandu-le deasupra
Pofta maxima!
Mai multe retete vegane gasiti aici
Ingrediente:
Nuca de cocos 1 bucata sau 125 grame caju (gasiti mai jos ambele retete de lapte)
Apa 650 ml
Chia aproximativ 5 linguri cu varf
Miere 2-3 linguri sau alt indulcitor
Fructe dupa preferinta, (orice fruct dorit)
Canepa decorticata pentru decor

Mod de preparare: (more…)

Lista ingrediente (pentru doua portii)
Paste Tagliatele free gluten 250 gr.
Spanac congelat 400 gr. sau 8-10 rondele
Capere 100 gr.
Usturoi 1 capatzana
Rosii cherry 10 bucati
Ulei de masline presat la rece 20ml
Sare de Himalaya dupa gust
Mod de preparare:
1) Puneti pastele la fiert si respectati cu strictete timpul de fierbere indicat de producator
2) Intre timp tocati usturoiul marunt si caliti-l intr-o tigaie adanca
3) Adaugati rosiile, lasati-le putin apoi puneti si spanacul in tigaie langa celelalte ingrediente
4) Dupa ce s-au fiert pastele adaugati-le in tigaie sarati dupa gust si amestecati foarte delicat cu o spatula de silicon
5) Caperele se adauga la final in farfurie
Pofta maxima!
Mai multe retete vegane gasiti aici