Nu stiu daca voi va puteti imagina viata fara bomboane dar copiii sigur nu pot 😉 Acestor bomboane li se mai spune si “bomboane Raffaello” datorita aspectului exterior. Trebuie totusi sa fim seriosi si sa nu-i jignim pe cei de la Ferrero Rocher :-))
Ingrediente:
Curmale 450 gr. (rehidratate)
Seminte floarea soarelui 100 gr.
Migdale 100 gr.
Nuca de cocos fulgi 100 gr.
Esenta vanilie 25 ml
Esenta lamaie 12 ml
Mod de preparare:
1) Hidratati curmalele 4 ore
2) Puneti intr-un vas apa la fiert. Cand apa fierbe puneti migdalele si lasati-le 3-5 minute la fiert. Scoateti-le, lasati-le putin la racit si curatati-le de coaja.
3) Strecurati curmalele, apoi puneti toate ingredientele in robotul cu lama “S” si mixati-le pana cand obtineti o pasta omogena si destul de groasa.
4) Adaugati aromele si continuati sa mixati inca 3-4 minute
5) Formati din compozitie bilutzele si rostogoliti-le prin fulgi de nuca de cocos.
Pofta Buna!!
Leave a Reply